hits

a7liv

- amatører på tur, med utstyret på g -

Valentines til folket

  • 13.02.2018, 19:30

I dag snappet vi opp at valentines day nærmer seg med stormskritt, den står opp med sola imorgen allerede. En dag vi helt hadde glemt her vi suller oss inn i vår egen bloggboble i Suldis. Så hva kan man gjøre på den mest romlemantiske, klissete, kvalmeste dagen som finnes i året? 

Nå kan jeg endelig si at jeg synes denne dagen er klissete og kvalm, uten å virke singel og bitter. Har jo kar, så ingen kan ta meg på det. Eller er det fordi han nesten glemte det i fjor, så jeg er litt bitter fra det  kanskje, spekulasjoner dere kan få lage dere. I hvert fall la oss se på hva man kan finne på på denne staslig dagen. 

Processed with VSCO with a6 preset

(En ting er viktig, gi hverandre litt kjærleik på deres måte)

Jeg og Henrik har blitt skuffet de fleste Valentines dagene. Vi har spurt venner om de ville leke med oss, men de skulle på date med hver sin kjære. Skjønte ikke vi noe av, alle planlagte date på samme dag. Så så vi alle hjertene som herjet verre enn stormen Tor, bamser med masse klisje tekster og kjærestepar hvor en du vendte deg. Ingen ville leke med oss, så da måtte vi leke alene. Det moro med dette var at denne Valentines dagen var ikke vi sammen, vi var ekser. Men det stoppet ikke oss, hadde tidenes date vi, som ikke var planlagt en gang. Tur opp til fløyen, etterfulgt av en muffins delings og frappe på Starbucks. Beste med alt, sola strålte fra klar himmel for en gangs skyld i Bergen, så vi kosa oss gløgg vi. Etter den Valentines dagen som ekser, har det egentlig bare gått nedover der i fra, siden har vi glemt dagen. 

Vi har googla litt rundt for dere, så dere kan få noen gode tips om du absolutt vil gi denne dagen oppmerksomhet. Vi har planer om sove, sove litt til, hvile beina og spise godteri. Er vi virkelig gale drar vi kanskje å kjøper oss noe digg fra McDonalds. Men over til dere, what can you dooo??

Gå å kjøp deg noe snasent, og si det er så partnere kan få se deg i noe snaxcy, det kaller jeg vinn vinn og en god unnskyldning. Det var mer en gave enn noe å gjøre, men vi tok den med, alle skal få.

Dere kan jo ta standarden å spise ute, men hvorfor gjøre det en dag alle andre og skal være ute? Blir nesten som å trene 3 januar vettu, det er for trangt og klamt når halve befolkningen skal oppfylle nyttårsforsettene sine. 

Leste og at på Valentines er det ikke bare rosesalget som skyter i været, kondomer strømmer vist ut av butikkene og. Ikke for overraskende, graviditetstester har høysesong i mars. Så kanskje det er noe å gi din kjære, før det blir tomt. Kan hende vi er inne for en kondom - og graviditetstestkrise, på lik linje som vi hadde smørkrise for noen år siden. Dumt om du ikke har peiling på om du venter en Bæbbis, det kan jo bli en hyggelig eller mer sjokkerende overraskelse. Om storken skulle komme på døren, vet du hva du skal gjøre de neste Valentines dagene. Da blir det fort bleieskift og tørking av gulp. Kan hende Henrik må hjelpe meg med gulpen i morgen, for kjenner lunsjen presse litt på bare av å skrive et Valentines innlegg. Men, hva gjør vi ikke for leserne våres?   

Over til flere ting å gi. Du kan gi din kjære en kjæreste-sightseeing på en benk i byen, hvor dere kan glane på alle klissete par, humre og se hvilket dere ikke vil være. Kjøp med en popcorn fra en kino i nærheten, så blir det nesten 4D på den benken vettu. Dette må jo være en fin innledning til å prate om forholdet, om det er noe som bør rettes på? En litt morsommere måte å lede inn på temaet. Eller ta rådene fra googlet om hva single bør gjøre denne dagen. Der fant jeg gå på blinde date. Da kan dere gå på hver deres, hvor den ene kan følge med på når den andre er på date og vise versa. Var på tinder date en gang, var så fælt at jeg holdt på å dø, sjeleglad for å komme på meny bak fiskedisken og filetere litt.  

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Nei, hadde det vært opp til meg hadde jeg ventet noen dager til alle våryre sjeler har roet seg der ute. Da kanskje tatt en: spill så mye du vil bowling, midt på dagen da ingen er der, anbefales. Eller bare gjør det dere digger sammen, ha det litt morosamt. Liten telttur, urbex, sjokolade inni banan på bål eller dra til et badeland å skli i sklier. Vær litt Yolo å skli to der det bare er lov til en. Eller så kan dere bare leie et hus i gokk som oss, å stå på ski, det og funker. Eller lage muffins i en kopp, det er topp. Vi driter i hvert fall i denne dagen, leker og har det gøy de andre 364 dagene i året. Valentines Day blir streike dag her i hjemmet, kanskje han får et klapp på kinnet om jeg er på godsiden. 

(Hænrikken klaskæ´rn inn med stil)

Håper dere fikk et tips, eller har dere allerede drømt dere bort i planer dere skal gjøre med deres elskede denne dagen? 

4 Kommentarer

wenchepia

13.02.2018 kl. 19:40
Skal for én sjeldens gang skyld lage middag til min kjæreste<3 vår første Valentines hihi :)) blir sååå klissete og romantisk atte:)) men starter dagen med minst like hyggelig Valentinesfrokost med 11åringen før hun drar på skolen... <3 det gledes :)

a7liv

13.02.2018 kl. 19:45
wenchepia: Haha, det blir nok skikkelig koselig :) og frokosten hørtes digg ut :D kos dere masse!

inahadland

14.02.2018 kl. 09:03
Så utrolig fine bilder :)

a7liv

14.02.2018 kl. 11:20
inahadland: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

a7liv

Yolo leva livet! Ta det meste vi skriver med en god dose ironi. Vi kommer til å skrive om reise, våre joviale utflukter med både oppturer og nedturer, tips og triks, og annet stash som måtte falle oss inn ;) Instagram: @a7_liv Facebook: @a7liv

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no